A-laget klara för Division 1!

Helgens har erbjudit seriespel för vårt A-lag i division 2 samt våra båda division 3 lag.

Våra division 3 lag kämpade på bra, men har väldigt svårt motstånd i sina respektive serier. Så inte heller denna helg bärgades några lag-poäng.

Bättre gick det för vårt A-lag som på lördagen säkrade seriesegern i division 2, vilket innebär att vi på nytt har ett lag i ettan nästa säsong. Stort grattis!

Såhär säger lagledare Lasse Ericsson om matchen:


A-laget säkrade seriesegern redan på förmiddagenvid hemma sammandraget genom imponerande 8-0 mot Norrtälje. Ett Norrtälje som förra helgen slog oss i Veteran slaget med 3-1. Stabila insatser av Oscar Larsson, Henric Forsberg, Dan Lagerlöf och Lasse Ericsson. Extra imponerande när både Henrik Magnusson och Michael Steiner hade förhinder att delta. Stefan
Bonell i Norrtälje som var obesegrad förra helgen fick se sig besegrad av både Danne och Lasse denna helg.

På eftermiddagen gjorde vi ytterligare en stark insats och slog Upplands-Ekeby med 8-2. Oscar fick stryk en match och även en
dubbel förlorades, men det spelade mindre roll när seriesegern redan var bärgad.

Vi är starka på hemmaplan. Vet faktiskt inte när vi gjorde en dålig match på hemmaplan, även om vi har förlorat mot bra lag i division 1. Får se om vi kan få något nyförvärv till nästa säsong. Vi skulle nog helst behöva ha en etta för att kunna hänga kvar även om vi gjorde en väldigt bra säsong förra året och var bara en poäng från att hänga kvar i ettan.

Lasse Ericsson

Lagledare