Avancemang till ettan och serieavslutning i fyran!

 

Helgen har bjudit på serieavslutningar både för vårt division 2 lag (A-laget) och för våra division 4 lag. 

Vårt A-lag åkte till Tullinge som serieledare, men behövde ett par vinster till för att säkra seriesegern. Motståndet var Statos Enköping, IFA Eskilstuna, Spårvägen och Tullinge. Och vilken avslutning det blev! Seger i samtliga matcher i helgen gjorde att man gick obesegrade genom serien och visade att laget är värdiga att avancera till division 1. 

Laget som består av Michael S, Henrik M, Dan L, Henrik F och Lars E, kompletterades denna helg med våra division 3 spelare Robin T och Oscar L. Oscar gjorde sin A-lags debut med den äran och hade 4-0 i matchkvot och Robin vann en av sina två matcher. 

Senast vi hade ett lag i division 1 var säsongen 2010-2011. Den gången kom vi på tredje plats, men på grund av brist på egna spelare drog vi oss ur serien den gången. Sedan dess har vi haft vårt A-lag i div 2. 

 

 

Även vårt division 3 lag har ju sedan tidigare avancerat till division 2 och Robin och Oscar visade i helgen att de kommer att bli att räkna med även där. 

broken image

 

I division 4 arrangerade vi själva det sista seriesammandraget. Vi har hela tre lag med i division 4 så det var många egna spelare i farten. Vårt bästa division 4-lag (C1) avslutade serien på en hedrande andraplats efter seriesuveränen Köping Valla. Vårt lag C1 har under säsongen representerats av Lars J, Bo F, Peter E, Håkan W, Erik S, Tommy J, Lars-Olov T och Staffan O.