Hemmasammadrag i tvåan och trean med pingisakademin på besök

Isak nominerad till stipendie

Även denna helg har det varit full fart i hallen med hemmasammandrag i division 3 på lördagen och division 2 på söndagen.

På lördagen hade vi Svenska Pingisakademin på besök, vilket är extra aktuellt då Isak i lag C2 är nominerad som stipendiat i år.

broken image

Division 3

I division tre hade våra lag varsin match. C1 mötte seriesuveränerna Tibble-Kungsängen och där blev det förlust med 3-8. Lag C2 hade Norrtälje och där blev det en betydligt jämnare batalj. Tyvärr drog Norrtälje längsta strået denna gång och vann med 8-6.

Med en omgång kvar så har lag C1 nu trots helgens förlust säkrat andraplatsen i serien och får ladda inför kvalspel mot division 2. Grattis! Lag C2 kämpar för förnyat kontrakt och ligger fortfarande på rätt sida strecket men allt kommer förmodligen avgöras i sista matchen mot Kungsör.

Division 2

Även vårt division 2 lag kämpar för förnyat kontrakt och därför var Söndagens matcher mot Juno respektive Stratos B väldigt viktiga. Förmiddagens match mot Juno blev verkligen ett drama, där många matcher gick till fem set och avgörandet skedde i allra sista matchen där Oscar L fastställde slutresultatet 8-6 till Västerås! På eftermiddagen blev det en något enklare resa mot Stratos B och seger med 8-1.

Även i division 2 är det endast en omgång kvar och vårt lag som tidigare under säsongen kändes lite avhängda har fortfarande chansen till att nå en kvalplats. Man måste dock vinna sina två resterande matcher samtidigt som resultaten förövrigt går vår väg. Så ett klurigt men inte omöjligt läge.

Vi tackar alla som hjälpt till med sammandragen. Domare, överdomare, lagledare och sekretariat. Här nedan lite bilder från söndagens spel.

broken image

 

broken image
broken image
broken image
broken image
broken image
broken image