KM färdigspelat!

Här är alla medaljörer

Två härliga tävlingsdagar är avklarade. Onsdagen bjöd på en toppenfin ungdoms- och familjekväll med knökfullt i hallen. Kanske ett rekord i antal spelade matcher en kväll i klövernhallen! Speciellt kul att så många föräldrar deltog i föräldrasingel och familjedubbel.

På torsdagen hade vi en ungdomsdubbel, som i och försig inte lockade jättemånga. Men de som var där verkade ha toppenkul och fortsatte spela långt efter tävlingen var avslutad. Så härligt att se! Dom kanske är kvar där än, vem vet? :-)

Senare på kvällen kom det "tunga gardet" till hallen och kämpade om KM medaljerna i öppen singel och dubbel. Det var bra uppslutning även där och kul att se att så många fortfarande har tävlingsinstinkten kvar så här sent på säsongen. Det bådar gott inför höstens utmaningar.

Vi har sett så många fina prestationer under dagarna och alla ungdomar kommer få priser på avslutningen. Här presenterar vi de som denna gång enligt protokollen kom främst i respektive klass.

Öppen singel

1) Oscar L

2) Lasse E

3) Magnus Kä och Mikael W

Öppen dubbel

1) Tommy J/Magnus Kä

2) Fredrik S/Magnus Ko

3) Oscar L/Eric L och Filip J/Garip J

Ungdomssingel äldre

1) Eric L och Emil F

2) Isak C och Axel L

3) Daniella A och Edwin A

Ungdomssingel yngre

1) Wilhelm B

2) Jesper H

3) Adam L och Wilda N

Familjedubbel

1) Team Edwin A

2) Team Wilda N

3) Team Jesper H och Team Max T

Föräldrasingel

1) Thomas R

2) Calle C

3) Conny J

Ungdomsdubbel

1) Charles B

2) Daniella A

3) Malte A och Axel L

Självklart kan något ha blivit snett i ovanstående resultatuträkning. Maila mikael.rastock@vasterasbtk.se om det är något som verkar fel.

 

Ha en trevlig helg så ses vi på avslutningen på onsdag!