Seriehelg och ungdomstävling!

Full aktivitet i helgen.

Helgen har varit fullsmäckad med aktiviteter för hela klubben.

Alla våra serielag förutom div 4 har varit igång och vi har själva arrangerat sammandrag i division 3 på lördagen och ungdomstävling på söndagen.

I division 3 hade vi två lag i spel, samt domare från bland annat vårt div4 lag. Så hela arrangemanget var en riktig klubbinsats. Tack Ville, Martin, Eric, Bosse, Christer, Joel och Fredrik för era domarinsatser.

Resultatmässigt gick det bäst för vårt lag C1 som tog full pott. Så här glada blev dom.

broken image

Även våra lag i division 1 och 2 har varit i farten. A-laget i Stockholm och B-laget i Avesta. Dessa lag som ju båda tagit ett kliv upp i seriesystemet denna säsong har haft lite tuff start på säsongen, men börjar bli varma i kläderna och div 2 laget tog en viktig pinne i matchen mot Stratos Enköping.

På söndagen arrangerade vi årets första ungdomstävling där vi blev glatt överaskade över hur många barn och unga som deltog. Inte bara från Västerås, det kom även många från Hallstahammar, Kungsör och Köping som kämpade på bra och gjorde stora insatser. Vi från Västerås BTK tycker det är väldigt kul att det börjar komma nya ungdomar från andra städer och orter i Västmanland. Vi vill även tacka alla föräldrar som hjälpte till och specielt Martin och Joakim som var lagledare för våra gästklubbar.