Seriehelg - skrällseger för vårt div 2 lag

Helgen bjöd återigen på seriespel i både div 1, 2 och 3.

Division 1

På hemmaplan arrangerade vi division 1- sammandraget som blev ett lyckat arrangemang med fullt drag i hallen.

broken image

Stort tack till alla er som hjälpte till med arrangemanget. Domare, sekretariat, överdomare med mera.. Rent sportsligt hade vårt A-lag det tufft i och med att de mötte serieledaren Ängby och seriefyran Kristinehamn.

Division 2

Sent på fredagkvällen anlände en ny spelare till vårt division 2 lag. Ramon kommer från Dominikanska republiken och ska vara på pingisgymnasiet i Köping i tre månader för att träna. För att få matchträning under vistelsen så kommer han ingå i vårt div 2-lag. Välkomen Ramon!

Ramon visade direkt att han är en klass-spelare och tillsammans med Robin, Oscar och Jocke så lyckades laget vinna mot serietvåan Ängby!

broken image

Division 3

Våra två division 3-lag spelade både Lördag och Söndag i Kungshallen i Kungsängen. På lördag förmiddag lyckades C1 besegra Norrtälje samtidigt som C2 tog en storseger mot Kungsör. Så här glada blev lagen då:

broken image

Söndagen bjöd på matcher mot Köping (C1) och Tibble samt Arboga (C2). C1 lyckades få till ett oavgjort resultat mot Köping (som även de fått en spelare från Dominikanska republiken). C2 kämpade bra mot Tibble och var ytterst nära poäng mot Arboga.