Veteranserien, Malmö Open och Urnanträffen.

 

Full fart för våra spelare även denna helg!

Slutspel i Veteranseraien
Sista omgången i veteranserien arrangerades av Köping samt av oss sjäva i Klövernhallen. Vi har i Västmanland hela 14 lag i veteranserien varav fem lag från Västerås BTK. Serien är indelad i två grupper där vårt lag Västerås BTK 11/- bestående av Magnus K, Lars-Olov T samt Bosse F vann grupp 1. Stort grattis!

 

 

Malmö Open
I det europeiska parasport mästerskapet Malmö Open har Isak N deltagit under helgen och nått stora framgångar i konkurrens med europaeliten. Silver i dubbel och brons i singel! Grattis Isak!

broken image

 

Urnanträffen
Vi har även haft en liten trupp som repressenterat klubben i Urnanträffen i Gävle. Sjukdomar, skador och annat strul satte stopp för flera av våra spelare, men till slut kom Eric L, Oscar L och Lenny S till start.

Alla tre presterade bra och lyckades ta sig upp på pallen. Högst kom Oscar i H1 där han följde upp andraplatsen i Stratos med seger denna gång! I semifinalen besegrade han Lenny. Lenny tog därmed en fin tredjeplats i H1 som han även följde upp med en tredjeplats i H2.

broken image

 

Eric tog sig upp på pallen i u1000 och stod även för superbra spel i u1250 där han pressade flera betydligt högre rankade spelare. Grattis Eric!

broken image