Segrar för alla våra lag i sista serieomgången!

 

Inför sista seriehelgen hade både vårt A-lag i division 1, vårt B-lag i division 2 samt vårt lag C2 i division 3 kniviga lägen i respektive serier. Lagen som är nykomlingar i sina serier kämpade för att undvika nedflyttning och nå den sjätteplats i serien som krävs för att få kvala sig kvar. I division 3 har vi även lag C1 som kämpade för ett nå en kvalplats upp mot div 2.

Division 1
Division 1-laget hade hela fyra lagmatcher under helgen. Spårvägen, Linköping, Tyresö respektive Österåker stod för motståndet. Vårt lag som spelat in sig på division-1 nivån under säsongen gjorde en fin avslutning och samlade ihop tre poäng genom oavgjort mot Linköping, samt en seger i sista omgången mot Österåker. Det innebar att man slutade på fem poäng och när serien räknades ihop hamnade man tyvärr på sjunde plats, endast en poäng efter sexan Österåker.

Vi gratulerar A-laget till en fin avslutning på en tuff säsong där man mer och mer visade att man definitivt har möjlighet att återkomma till- och hålla sig kvar i division 1 framöver.

Laget (ingressbilden från vänster till höger) bestod denna helg av Henrik M, Dan L, Michael S samt Henrik F. Lasse E ingår också i laget men var bortrest denna gång.

Division 2
I division två krävdes segrar i de avslutande matcherna mot Ängby och Back. Tyvärr fick laget klara sig utan vår gäst Ramon (sjukdom) som toppat vårt lag de senaste omgångarna.

Ängby blev tyvärr för svåra, men med en riktigt bra laginsats i sista omgången mot Back kunde Oscar L slå in matchbollen i allra sista matchen och skrev slutresultatet till 8-6 i den matchen. Vårt lag slutade därmed även de på en neslig sjunde plats, vilket innebär nedflyttning.

Även för division-2 laget ser vi ändå positivt på att samtliga spelare visat att de kan prestera på denna nivå och man är ytterst nära att klara nytt kontrakt. Nya chanser kommer framöver!

broken image

Vårt division-2 lag från vänster Robin T, Coach Per-Ivar A, Joacim N, Simon E och Oscar L. Även Theodor K och Ramon V har ingått i laget under säsongen.

Division 3
I division 3 var det vårt lag C2 som hade mest att spela om i sista omgångarna. Efter en förlust mot Köping samt en seger i sista omgången mot Kungsör lyckades man med målsättningen att klara sig kvar i serien och hamnade på sjätte plats! Snyggt jobbat av vårt lag som under säsongen bland annat tagit poäng mot serietrean Norrtälje och verkligen visat att man hör hemma i "trean".

Lag C1 hade redan innan helgen i princip säkrat en andraplats i serien och därmed en chans att kvala sig upp till division 2. Även lag C1 avslutade serien snyggt med segrar i båda sina matcher mot Arboga respektive Norrtälje. I laget gjorde Eric L sin division-3 debut med den äran! Eric knep några set här och där mot betydligt högre rankade spelare och tog framförallt med sig erfarenhet inför nästa säsong. Lycka till i det tuffa kvalet mot Spårvägen och Heby den 15 april!

Alla resultat hittar ni under resultat i menyn här på hemsidan.