Västerås BTK 50år!

Hur ska vi fira?

Västerås bordtennisklubb bildades 1973 och i år är alltså vårt jubileumsår! En del spännande nyheter är redan påbörjade eller planerade under året:

  • Vår nya logotyp och grafiska profil lanseras succesivt under året. Logotypen har tagits fram i samarbete med Brages och vi har även fått jättebra input av Garip J som hjälpt oss med idéer och justeringar. Stort tack!
  • Västeråsmästerskapen blir en "jubileumstävling" som vi ska försöka lansera extra mycket
  • Ny status för vårt klubbmästerskap där vi kommer påbörja en serie "inskriptioner" av segrarna (tänk vasaloppsstenen)
  • I höst kommer vi även introducera uppdateringar av våra administrativa system för att förenkla och förbättra för både medlemmar, tränare och alla som sliter med detta på ideell basis.

Jubileumskommitté

Utöver ovanstående aktiviteter finns säkert en mängd andra idéer bland oss medlemmar hur vi skulle kunna fira klubben. Därför efterfrågar vi nu om det finns några frivilliga medlemmar/föräldrar som kan tänka sig att bilda en "jubileumskommitté". Tanken är att kanske ordna något speciellt arrangemang i början av höstterminen för att öka sammanhållningen och kanske även skapa lite brus kring klubben och locka fler medlemmar.

Ni som är intresserade får gärna kommentera detta som en kommentar på denna nyhet (skriv i rutan längs ned på sidan), eller maila till kansliet@vasterasbtk.se

Ni som är intresserade av att läsa lite mer om vår historia kan göra det här.

MVH

Styrelsen