SM-brons, seger i veteranserien och framgångar i Solkraft Open

Förra helgen gick ju Isak in i senior-SM med den äran. Isak tog sig ända upp på pallen och bärgade ännu en SM-medalj till sig själv och Västerås! Grattis Isak!

Samma helg var det slutspel i veteranserien där vårt lag Västerås BTK 11/- drog det längsta strået i a-slutspelet. Grattis till Magnus K och Benny H!

Vi ordnade även ett B-slutspel i vår egen hall där Hallstahammar stod som segrare. Tyvärr blev vi för sena med resultatrapporteringen i detta sammandrag och ådrog oss en så kallad "negativ ranking" bestraffning. Detta innebär att alla västeråsspelares segermatcher bedöms tvärtom rankingmässigt. Vi har överklagat beslutet till Svensk Bordtennis med argumentet att vi inte visste riktigt vems tur det var att mata in siffrorna. "Tveksam förklaring" kommenterar dock Svensk Bordtennis ansvariga talesperson Ran King.

I Solkraft Open har första dagen varit framgångsrik för Västerås. Ett antal fina resultat och pallplatser blev det och ni kan se resultaten via länken längst ned. Vi tog även ett par segrar via Martin M och Ture B. Stort grattis!

broken image
broken image

Vi har även idag haft representantation i form av Lenny S och Emil T (Västmanlandsgruppen) i Sweden Tour. Bäst gick det denna gång för Lenny i P15 med en femteplats.